[pjsip] pjsip Digest, Vol 8, Issue 21

Nanang Izzuddin nanang at pjsip.org
Tue Apr 8 03:57:12 EDT 2008


Hi James,

Could you be more detail about the problem?
Which 'not work' you experienced?
If it is about audio driver installation, you should ask to RedHat forums.

Regards,
nanang


On 08/04/2008, jaures168 <jaures168 at yahoo.com.tw> wrote:
>
> dear all
>
> i had been porting to redhat 9.0 ,but the audio drive
> not work!
> how to do it?
> pls help me!!
>
> james
>
> --- pjsip-request at lists.pjsip.org 說:
>
> > Send pjsip mailing list submissions to
> >       pjsip at lists.pjsip.org
> >
> > To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web,
> > visit
> >
> >
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
> > or, via email, send a message with subject or body
> > 'help' to
> >       pjsip-request at lists.pjsip.org
> >
> > You can reach the person managing the list at
> >       pjsip-owner at lists.pjsip.org
> >
> > When replying, please edit your Subject line so it
> > is more specific
> > than "Re: Contents of pjsip digest..."
> >
> >
> > Today's Topics:
> >
> >    1. Symbian build - no symbian_ua_reg.rSC (S
> > Coleman)
> >    2. Re: Symbian build - no symbian_ua_reg.rSC
> > (Nanang Izzuddin)
> >    3. Re: Debugging silent TLS failure in current
> > SVN build
> >       (Benny Prijono)
> >    4. bug in pjisp (hlzhangxt)
> >
> >
> >
> ----------------------------------------------------------------------
> >
> > Message: 1
> > Date: Mon, 7 Apr 2008 10:18:17 -0700
> > From: "S Coleman" <scoleman2012 at gmail.com>
> > Subject: [pjsip] Symbian build - no
> > symbian_ua_reg.rSC
> > To: pjsip at lists.pjsip.org
> > Message-ID:
> >
> >
> <977a45120804071018m7d66172drcaae033fa7ff769b at mail.gmail.com>
> > Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> >
> > The latest download package did not have a .pkg
> > file. I found one, but it
> > specifies a symbian_ua_reg.rSC file which doesn't
> > seem to exist either. Am I
> > missing  something?
> >
> > Scott..
> > -------------- next part --------------
> > An HTML attachment was scrubbed...
> > URL:
> >
>
> http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080407/23855dad/attachment-0001.html
> >
> >
> > ------------------------------
> >
> > Message: 2
> > Date: Tue, 8 Apr 2008 01:17:14 +0700
> > From: "Nanang Izzuddin" <nanang at pjsip.org>
> > Subject: Re: [pjsip] Symbian build - no
> > symbian_ua_reg.rSC
> > To: "pjsip list" <pjsip at lists.pjsip.org>
> > Message-ID:
> >
> >
> <c7f43120804071117vc0e87b6o16e1074548fc22be at mail.gmail.com>
> > Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> >
> > Hi Scott,
> > Please download from the latest SVN instead of the
> > download package
> > (.zip/.tar.gz), since there have been several
> > updates on Symbian platform
> > (including the missing files you are looking for).
> >
> > Regards,
> > nanang
> >
> >
> > On 08/04/2008, S Coleman <scoleman2012 at gmail.com>
> > wrote:
> > >
> > > The latest download package did not have a .pkg
> > file. I found one, but it
> > > specifies a symbian_ua_reg.rSC file which doesn't
> > seem to exist either. Am I
> > > missing  something?
> > >
> > > Scott..
> > >
> > > _______________________________________________
> > > Visit our blog: http://blog.pjsip.org
> > >
> > > pjsip mailing list
> > > pjsip at lists.pjsip.org
> > >
> >
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
> > >
> > >
> > -------------- next part --------------
> > An HTML attachment was scrubbed...
> > URL:
> >
>
> http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080408/b65c43ba/attachment-0001.html
> >
> >
> > ------------------------------
> >
> > Message: 3
> > Date: Mon, 7 Apr 2008 22:24:36 +0100
> > From: "Benny Prijono" <bennylp at pjsip.org>
> > Subject: Re: [pjsip] Debugging silent TLS failure in
> > current SVN build
> > To: "pjsip list" <pjsip at lists.pjsip.org>
> > Message-ID:
> >
> >
> <1879720d0804071424n76082580w709a1dfb6ad76eb8 at mail.gmail.com>
> > Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
> >
> > On Mon, Apr 7, 2008 at 4:53 PM, Michael CHRISTOPHER
> > <pjsip at encambio.com> wrote:
> > >  Hello list,
> > >
> > >  When running a successful build of pjsua,
> > sometimes nothing happens.
> > >  For example, on Linux/ARM (and maybe others) the
> > current SVN build
> > >  fails when using TLS. No text is printed to the
> > console or to any
> > >  log file, regardless of how the --log-file,
> > --log-level, and
> > >  --app-log-level are set. The pjsua process ends
> > almost immediately.
> > >
> > >  What is the best practice of debugging such
> > failures, and if
> > >  somebody has a clue as to why the current SVN
> > build is failing
> > >  in this way, please help out. This was working a
> > couple weeks ago.
> >
> > Are you still building with PJ_CONFIG_MINIMAL_SIZE?
> > If yes, then
> > don't! With PJ_CONFIG_MINIMAL_SIZE, logging is
> > disabled, and if
> > anything goes wrong then basically we've nothing. So
> > try with using an
> > empty config_site.h first, and do optimization later
> > when everything
> > has been running fine. The default values normally
> > should be good
> > enough for most uses.
> >
> > Cheers
> >  Benny
> >
> >
> > >   $ ltrace /usr/bin/pjsua --null-audio --use-tls
> > >   [...]
> > >   strncmp("use-tls", "use-tls", 7)
> > = 0
> > >   strlen("use-tls")
> > = 7
> > >   strlen("use-tls")
> > = 7
> > >   +++ exited (status 1) +++
> > >   $
> > >
> > >   $ strace /usr/bin/pjsua --null-audio --use-tls
> > >   [...]
> > >   gettimeofday({1207583220, 976308}, NULL) = 0
> > >   poll([{fd=3, events=POLLOUT, revents=POLLOUT}],
> > 1, 0) = 1
> > >   send(3,
> >
> "B\335\1\0\0\1\0\0\0\0\0\0\fvmscratmaemo\teuropa"...,
> > 44, MSG_NOSIGNAL) = 44
> > >   poll([{fd=3, events=POLLIN, revents=POLLIN}], 1,
> > 5000) = 1
> > >   ioctl(3, FIONREAD, [333])               = 0
> > >   recvfrom(3,
> > >
> >
> "B\335\205\200\0\1\0\1\0\n\0\2\fmaemohost\tdomain"...,
> > 1024, 0, {sa_family=AF_INET, sin_port=htons(53),
> > sin_addr=inet_addr("***.***.***.***")}, [16]) = 333
> > >   close(3)                                = 0
> > >   gettimeofday({1207583220, 991479}, NULL) = 0
> > >   futex(0x815f4c8, FUTEX_WAKE, 1)         = 0
> > >   exit_group(1)                           = ?
> > >   Process 18075 detached
> > >   $
> > >
> > >  Regards,
> > >  Michael
> > >
> > >  _______________________________________________
> > >  Visit our blog: http://blog.pjsip.org
> > >
> > >  pjsip mailing list
> > >  pjsip at lists.pjsip.org
> > >
> >
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
> >
> === message truncated ===
>
>
>
>
>       ______________________________________________________________________________________________________
> 付費才容量無上限?Yahoo!奇摩電子信箱2.0免費給你,信件永遠不必刪!
> http://tw.mg0.mail.yahoo.com/dc/landing
>
> _______________________________________________
> Visit our blog: http://blog.pjsip.org
>
> pjsip mailing list
> pjsip at lists.pjsip.org
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080408/912be64f/attachment.html>


More information about the pjsip mailing list