[pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port

Mukesh Srivastav muki_champs at yahoo.com
Mon Aug 18 06:05:09 EDT 2008


Dear Manoj,
  it should be vice-versa, any ways, please follow the below steps.
 a. create a new UI Project
b. build it, and run it.
c. then add the pjsip libraries
d. build it, and run it.
e. now start using the api's.

 

Have a look @ my small web-page:
http://www.geocities.com/muki_champs

Regards, 
Mukesh Kumar, 
Sr.Software Engineer,
Mobile Application Developer.
Hyderabad. 
India. 
+91-9397845485 (M) 




----- Original Message ----
From: Manoj Kumar Joshi <manoj at ascenttelecom.com>
To: Mukesh Srivastav <muki_champs at yahoo.com>
Cc: pjsip at pjsip.org
Sent: Monday, August 18, 2008 3:37:40 PM
Subject: RE: [pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port


I am not able to find any such setting in Project properties..:-(....also if i add a new UI design...after that an option to "Import UI design" appears ..but i guess UI designs should already be imported??
 
If i try to import all UI designs using "Import UI Design" ...it creates new CPP files in pjproject-0.9.0/src and when i build after that it gives me 100 build errors..:-(
 
Regards,
 
Manoj
-----Original Message-----
From: Mukesh Srivastav [mailto:muki_champs at yahoo.com]
Sent: Monday, August 18, 2008 2:33 PM
To: manoj at ascenttelecom.com
Cc: pjsip at pjsip.org
Subject: Re: [pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port


Dear manoj,
  check the properties, that is only tweak, where you need to enable the UI.
 
 and a small note :
 there should be some sort of flag "Project is not UI enabled" to enable it. please check it.
 

Have a look @ my small web-page:
http://www.geocities.com/muki_champs

Regards, 
Mukesh Kumar, 
Sr.Software Engineer,
Mobile Application Developer.
Hyderabad. 
India. 
+91-9397845485 (M) 




----- Original Message ----
From: Manoj Kumar Joshi <manoj at ascenttelecom.com>
To: Mukesh Srivastav <muki_champs at yahoo.com>
Cc: pjsip at pjsip.org
Sent: Monday, August 18, 2008 2:38:07 PM
Subject: RE: [pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port


Yes Mukesh..not with pjsip libs. I am using carbide V1.3..i just wondered if anyone on list faced same problem. I am using developer version of carbide and i am also able to add new UI design, but not able to open existing one. Any Hint?
-----Original Message-----
From: Mukesh Srivastav [mailto:muki_champs at yahoo.com]
Sent: Monday, August 18, 2008 2:18 PM
To: manoj at ascenttelecom.com
Cc: pjsip at pjsip.org
Subject: Re: [pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port


Dear Manoj,
  it is the problem with the Symbian (carbide)not with the PJSIP libraries and all.  any ways, let me know, if you have any problem with the libraries or executing or making a call.
 

Have a look @ my small web-page:
http://www.geocities.com/muki_champs

Regards, 
Mukesh Kumar, 
Sr.Software Engineer,
Mobile Application Developer.
Hyderabad. 
India. 
+91-9397845485 (M) 




----- Original Message ----
From: Manoj Kumar Joshi <manoj at ascenttelecom.com>
To: pjsip at lists.pjsip.org
Sent: Monday, August 18, 2008 2:26:24 PM
Subject: [pjsip] UI design issue when importing to carbide -- Symbian port


Hello Guys,
 
I have imported the project into Carbide as per instructions and successfully built. I was also able to run it in debug mode using Symbian s60 emulator. But i am facing problem when i try to open application.uidesign using UI designer. It gives me error "Project is not UI enabled". I tried different things and visited many forums but it does not work.
 
Please give me some directions or if anyone else has faced same issue.
 
Regards,
 
Manoj


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080818/3bbe2bbc/attachment-0001.html 


More information about the pjsip mailing list