[pjsip] Visual Studio 6 problem with 0.8.0 version

Markus Vechiorno finalpfc at hotmail.com
Mon Feb 25 14:48:35 EST 2008


Well,
 
I am using Visual Studio 6 too.
I have tried to download and install Windows Server 2003 SP1 Platform SDK Full Download but i have not been able. I get in troubles very easy trying to use this 0.8.0 version.
 
I think the problem is my OS Windows XP Home Edition ver 2002 SP2. Trying to find the solution in microsoft web page has been not very profitable...
 
Did anyone have the same problem? any suggestion? any site to download the right version?
 
Thanks a million,
Mark
> Date: Wed, 20 Feb 2008 01:11:58 +0800> From: atik.khan at gmail.com> To: pjsip at lists.pjsip.org> Subject: Re: [pjsip] Visual Studio 6 problem with 0.8.0 version> > On Feb 20, 2008 12:56 AM, Javier Camarero <jcamlar at hotmail.com> wrote:> >> > Yes I´m using Visual Studio 6 but I don't know what the problem is yet.> >> check the note here> http://www.pjsip.org/using.htm#vs> > > I have tried to read the comment you ay, but it does not exist in the file> > ip_helper_win32.c.> >> > it exits, check line number 32 - 34> http://trac.pjsip.org/repos/browser/pjproject/trunk/pjlib/src/pj/ip_helper_win32.c> > _______________________________________________> Visit our blog: http://blog.pjsip.org> > pjsip mailing list> pjsip at lists.pjsip.org> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última
http://newsletters.msn.com/hm/maintenanceeses.asp?L=ES&C=ES&P=WCMaintenance&Brand=WL&RU=http%3a%2f%2fmail.live.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080225/4daf1bce/attachment.html>


More information about the pjsip mailing list