[pjsip] Fwd: Debug Mode in psuja error

Thomas Plotkowiak plotti at gmx.net
Mon Feb 25 17:54:03 EST 2008


Hmm,

I rebuild the whole pjsip libraries. I rebuild my project.
I checked how I initialize pjsua everything is as the sample:

 /* Create pjsua first! */
    status = pjsua_create();
    if (status != PJ_SUCCESS) error_exit("Error in pjsua_create()", status);

    /* Init pjsua */
    {
    pjsua_config cfg;
    pjsua_logging_config log_cfg;

    pjsua_config_default(&cfg);
    cfg.cb.on_incoming_call = &on_incoming_call;
    cfg.cb.on_call_media_state = &on_call_media_state;
    cfg.cb.on_call_state = &on_call_state;
    cfg.cb.on_buddy_state =&on_buddy_state;
    cfg.cb.on_pager = &on_pager;
    cfg.stun_host = pj_str("stun.ekiga.net");

    pjsua_logging_config_default(&log_cfg);
    log_cfg.console_level = 2;

    status = pjsua_init(&cfg, &log_cfg, NULL);
    if (status != PJ_SUCCESS) error_exit("Error in pjsua_init()", status);
    }

And yet the debugger still continues to complain. I attached a screenshot,
maybe its more revealing to you guys than to me.


2008/2/19, Nanang Izzuddin <nanang.izzuddin at gmail.com>:
>
> The params value (string and line number) supplied to
> pj_thread_check_stack look strange (buffer overflow?), and the call
> stack shows pjsua_init() (IMO pjsua_init can be declared 'safe').
> So, if you just modified something, please do some more recheck, or
> just try to clean all first, then rebuild (sometime this helps :D).
>
> nanang
>
>
>
> On 19/02/2008, Thomas Plotkowiak <plotti at gmx.net> wrote:
> > I am trying to run psuja implementation in debug mode, and get the
> following
> > error:
> >
> > From callers:
> > !pj_thread_check_stack(const char * file=0x00000040, int line=15400960)
> > Zeile 525 + 0xf Bytes
> > ...
> > ...
> >       planet_p4.exe!pjsua_init(const pjsua_config * ua_cfg=0x0012f6a8,
> const
> > pjsua_logging_config * log_cfg=0x0012f96c, const pjsua_media_config *
> > media_cfg=0x0012f2d4)  Zeile 699 + 0x9 Bytes    C
> >
> > And from out:
> > HEAP[planet_p4.exe]: Invalid Address specified to RtlFreeHeap( 00EB0000,
> > 05200068 )
> >
> > The debugger shows:
> > +        thread    0x05207f30 {obj_name=0x05207f30 "ÍÌÌ="
> hthread=0x00000000
> > idthread=0 ...}    pj_thread_t *
> >
> > I dont really know what the problem might be here.All seems very
> cryptic...
> >
> > Hopefully maybe somebody can help.
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>
> > _______________________________________________
> >  Visit our blog: http://blog.pjsip.org
> >
> >  pjsip mailing list
> >  pjsip at lists.pjsip.org
> > http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
> >
> >
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080225/c71a70e7/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Screenshot.JPG
Type: image/jpeg
Size: 221267 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080225/c71a70e7/attachment.JPG>


More information about the pjsip mailing list