[pjsip] Speex/iLBC codec on Symbian doesnt work.

Anu Gagganapally anugagganapally at gmail.com
Thu May 15 11:14:43 EDT 2008


Hi,
   Thanks for the reply . Can you please let me know if its a bug which will
be resolved or if there is no plan to fix it any time soon.
Thanks,
Anu.

On 5/15/08, Nanang Izzuddin <nanang at pjsip.org> wrote:
>
> Yes, that's known issue. It's been discussed before.
> Those codecs are disabled for Symbian platform by default.
>
> Regards,
> nanang
>
>
> 2008/5/15 Anu Gagganapally <anugagganapally at gmail.com>:
> > Hi,
> >    Iam having a problem running Speex / iLBC  8k on symbian S60 (N95).
> Using
> > Speex I see lot of Jitter buffer "underflow" and my app hangs. Using iLBC
> I
> > see Jitter buffer empty and the app just bails out. I have no problem
> when I
> > use either GSM / PCMU/PCMA codecs. Please let me know if this is a known
> > issue.
> >
> > Thanks,
> > Anu.
> > _______________________________________________
> > Visit our blog: http://blog.pjsip.org
> >
> > pjsip mailing list
> > pjsip at lists.pjsip.org
> > http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
> >
> >
>
> _______________________________________________
> Visit our blog: http://blog.pjsip.org
>
> pjsip mailing list
> pjsip at lists.pjsip.org
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20080515/381b19f2/attachment.html>


More information about the pjsip mailing list