[pjsip] problem with TLS

Tzury Bar Yochay tzury.by at gmail.com
Mon Aug 3 06:48:01 EDT 2009


Dear Klaus,
It seems to work fine either way.
thanks allot

On 8/3/09, Klaus Darilion <klaus.mailinglists at pernau.at> wrote:
> I guess you need to set the transport=tls paramater, either in:
> - request URI or
> - set an outbound proxy, e.g.: sip:proxy.domain.com;transport=tls
>
> regards
> klaus
>
> Tzury Bar Yochay schrieb:
>> Hi,
>>
>> For a few days already I am trying to activate the TLS feature in PJSIP.
>> My server is FreeSwitch and was compiled to support the TLS and SRTP.
>> When I using closed source soft phones, the server does support it.
>>
>> However, when I try to use the pjsua
>> (./pjproject/pjsip-apps/bin/pjsua-i686-pc-linux-gnu) i am observing a
>> weird behavior.
>> I am sniffing with wireshark and sees the the TLSv1 packets (Client
>> Hello, Client Key Exchange, etc.) when the client logs in.
>> However, when I try to make a call to another party, I see that the
>> INVITE  is sent as clear text, i.e. plain simple SIP.
>>
>> _______________________________________________
>> Visit our blog: http://blog.pjsip.org
>>
>> pjsip mailing list
>> pjsip at lists.pjsip.org
>> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
>
> _______________________________________________
> Visit our blog: http://blog.pjsip.org
>
> pjsip mailing list
> pjsip at lists.pjsip.org
> http://lists.pjsip.org/mailman/listinfo/pjsip_lists.pjsip.org
>




More information about the pjsip mailing list