[pjsip] Python - pjsip BUG in the core?

Shamun Toha Md shamun at companysocia.com
Mon Dec 2 08:20:56 EST 2013


release 2.1 latest: while using tools it shows something, but there is no
sound

root at sun-Alienware-X51:/var/tmp/pjproject-2.1.0/pjsip-apps/bin/samples/x86_64-unknown-linux-gnu#
./auddemo

Enter selection: l
Found 19 devices:
  0: PA [HDA Intel PCH: ALC892 Analog (hw:0,0)] (2/8)
  1: PA [HDA Intel PCH: ALC892 Digital (hw:0,1)] (0/2)
  2: PA [HDA Intel PCH: ALC892 Alt Analog (hw:0,2)] (2/0)
  3: PA [HDA Intel PCH: HDMI 0 (hw:0,3)] (0/2)
  4: PA [HDA Intel PCH: HDMI 1 (hw:0,7)] (0/8)
  5: PA [USB Device 0x46d:0x825: USB Audio (hw:1,0)] (1/0)
  6: PA [sysdefault] (128/128)
  7: PA [front] (0/8)
  8: PA [surround40] (0/8)
  9: PA [surround41] (0/128)
 10: PA [surround50] (0/128)
 11: PA [surround51] (0/8)
 12: PA [surround71] (0/8)
 13: PA [iec958] (0/2)
 14: PA [spdif] (0/2)
 15: PA [hdmi] (0/2)
 16: PA [pulse] (32/32)
 17: PA [dmix] (0/2)
 18: PA [default] (32/32)

Audio demo menu:
-------------------------------
  l                        List devices
  R                        Refresh devices
  i ID                     Show device info for device ID
  t RID PID CR PTIM [CH]   Perform test on the device:
                             RID:  record device ID (-1 for no)
                             PID:  playback device ID (-1 for no)
                             CR:   clock rate
                             PTIM: ptime in ms
                             CH:   # of channels
  r RID [FILE]             Record capture device RID to WAV file
  p PID [FILE]             Playback WAV file to device ID PID
  d [RLAT PLAT]            Get/set sound device latencies (in ms):
                             Specify no param to get current latencies
setting
                             RLAT: record latency (-1 for default)
                             PLAT: playback latency (-1 for default)
  v                        Toggle log verbosity
  q                        Quit



Enter selection: t -1 0 48000 20 1
Performing test..
Opened device 0: HDA Intel PCH: ALC892 Analog (hw:0,0)(ALSA) for playing,
sample rate=48000, ch=1, bits=16, 960 samples per frame, latency=140 ms
Starting HDA Intel PCH: ALC892 Analog (hw:0,0) stream..
Done, status=0
 Please wait while test is in progress (~11 secs)..
Player thread started
Closing HDA Intel PCH: ALC892 Analog (hw:0,0): 0 underflow, 0 overflow
Done. Result:
  Playback result     : interval (min/max/avg/dev)=20/20/20/0, burst=1

Audio demo menu:
-------------------------------
  l                        List devices
  R                        Refresh devices
  i ID                     Show device info for device ID
  t RID PID CR PTIM [CH]   Perform test on the device:
                             RID:  record device ID (-1 for no)
                             PID:  playback device ID (-1 for no)
                             CR:   clock rate
                             PTIM: ptime in ms
                             CH:   # of channels
  r RID [FILE]             Record capture device RID to WAV file
  p PID [FILE]             Playback WAV file to device ID PID
  d [RLAT PLAT]            Get/set sound device latencies (in ms):
                             Specify no param to get current latencies
setting
                             RLAT: record latency (-1 for default)
                             PLAT: playback latency (-1 for default)
  v                        Toggle log verbosity
  q                        Quit
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20131202/5d9f42e8/attachment-0001.html>


More information about the pjsip mailing list