[pjsip] Assertion `cport->rx_buf_count <= cport->rx_buf_cap' failed.

Manuel Quinteiro mquinteiro at cic-systems.com
Fri Apr 22 04:07:32 EDT 2016


Hi all!
I have an old app done from pjsua simply. It have an null_audio_snd_dev and my own port, with put_frame and get_frame. It
the pass it works but now, when I compile with latest version the conference starts to work but after a few seconds ( 5 more or less) the program throw an Assertion:
demsbsip: ../src/pjmedia/conference.c:1498: read_port: Assertion
`cport->rx_buf_count <= cport->rx_buf_cap' failed.
The output of the debuged startup is: 10:04:15.870 os_core_unix.c !pjlib 2.4.5 for POSIX initialized
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Creating endpoint instance...
10:04:15.871 pjlib .select() I/O Queue created (0x1852fa0)
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-msg-print” registered
10:04:15.871 sip_transport. .Transport manager created.
10:04:15.871 pjsua_core.c .PJSUA state changed: NULL --> CREATED
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-pjsua-log” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-tsx-layer” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-stateful-util” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-ua” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-100rel” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-pjsua” registered
10:04:15.871 sip_endpoint.c .Module “mod-invite” registered
10:04:15.907 pa_dev.c ..PortAudio sound library initialized, status=0
10:04:15.907 pa_dev.c ..PortAudio host api count=2
10:04:15.907 pa_dev.c ..Sound device count=18
10:04:15.907 pjlib ..select() I/O Queue created (0x18aa618)
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-evsub” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-presence” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-mwi” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-refer” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-pjsua-pres” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-pjsua-im” registered
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-pjsua-options” registered
10:04:15.911 pjsua_core.c .1 SIP worker threads created
10:04:15.911 pjsua_core.c .pjsua version 2.4.5 for
Linux-4.2.0.35/x86_64/glibc-2.21 initialized
10:04:15.911 pjsua_core.c .PJSUA state changed: CREATED --> INIT
10:04:15.911 pjsua_aud.c Setting null sound device..
10:04:15.911 pjsua_aud.c .Opening null sound device..
10:04:15.911 pjsua_core.c SIP UDP socket reachable at 100.100.100.24:19990
10:04:15.911 udp0x1847730 SIP UDP transport started, published address is
100.100.100.24:19990
10:04:15.911 pjsua_core.c PJSUA state changed: INIT --> STARTING
10:04:15.911 sip_endpoint.c .Module “mod-unsolicited-mwi” registered
10:04:15.911 pjsua_core.c .PJSUA state changed: STARTING --> RUNNING
10:04:15.911 pjsua_acc.c Adding account: id=sip:test at 127.0.0.1
10:04:15.911 pjsua_acc.c .Account sip:test at 127.0.0.1 added with id 0
10:04:16.911 pjsua_aud.c !Closing sound device after idle for 1 second(s)
10:04:16.911 pjsua_aud.c .Closing null sound device..

I will appreciate any clue. Thanks!

mquinteiro
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.pjsip.org/pipermail/pjsip_lists.pjsip.org/attachments/20160422/0a5c16d5/attachment-0002.html>


More information about the pjsip mailing list